Ziua Mondiala a Sanatatii

Post 31 of 36

In 1948, prima Adunare Mondiala a Sanatatii a simtit nevoia crearii unei zile mondiale a sanatatii, iar din 1950 Ziua  Mondiala a Sanatatii  a fost celebrata pe 7 aprilie a fiecarui an, scopul acestei zile fiind acela de a creste nivelul de cunostinte la nivel global pe o anumita tema de sanatate si de a atrage atentia asupra unei zone prioritare de care sa se ocupe Organizatia Mondiala a Sanatii.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons ureaza tuturor institutiilor de profil din Romania cele mai sincere felicitari pentru activitatea deosebita pe care o desfasoara si mult succes pentru continuarea acesteia la inalte standarde!

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine! – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

MENU